Lazerle yüz gençleştirme cihazları

Her kadının genç kalması vedonanım yüz cildi gençleştirmeolabildiğince güzel. Bugün, bayanların her zaman zirvede olmalarına yardımcı olan çok çeşitli kozmetik prosedürler var. Bununla birlikte, herkesin estetik kliniklere veya güzellik salonlarına gitmeye vakti yok, bu yüzden evde kullanım için taşınabilir lazer makineleri icat edildi. Kliniklerdeki lazer sistemleri ile ev seçenekleri arasındaki fark nedir? Hangisi daha iyi ve daha verimli? Makalemizde analiz edeceğiz.

Nasıl çalışır?

Lazerin cilt üzerindeki olumlu etkisi uzun zamandır bilinmektedir. Birçok klinik gençleştirme, kırışıklık düzeltme, pigmentasyon giderme, yüz germe ve çok daha fazlası için lazer makineleri kullanır. Lazerin çalışma prensibi, cildin derin katmanlarına nüfuz etmek ve hücrelere etki ederek çalışmalarını aktive etmektir. Cildin gençleşmesine bağlı olarak aktif kolajen ve elastin üretimi başlar. Daha dayanıklı bir çerçeve oluşturulur ve turgor sıkılaştırılır.

Evde lazerle yüz gençleştirme cihazları da aynı şekilde çalışır. Sadece çok daha küçüktürler, ele kolayca sığarlar ve hatta çantanızda yanınızda taşınabilirler.

Piyasada zaten kendini kanıtlamış ve olumlu incelemelere sahip olan en popüler modeller, aşağıda tartışacağımız bir dizi özelliğe ve yerleşik işlevlere sahiptir.

Evde lazer yüz gençleştirme makineleri

Bunlar yeni nesil cihazlardır, evde kişisel kullanım için tasarlanmıştır. Profesyonel ekipmanın işlevlerini ve kullanım kolaylığını, açık talimatlar ve erişilebilir bir arabirimi aynı anda birleştirirler.

Taşınabilir cihazlar, kullanıcının bireysel parametrelerine kolayca uyarlanabilir. Çoğu zaman farklı bölgeler için birkaç kullanım moduna sahiptirler. Ayrıca, hemen hemen tüm cihazlar yanıklara karşı koruma ve çocuklardan korunma ile donatılmıştır. Güvenlik, üreticilerin ana hedeflerinden biridir.

Birçok lazer ürününün, cihazın henüz kullanıma hazır olmadığını gösteren bir kilitleme işlevi vardır. Seans sonu, şarj ve yoğunluk seviyesi (düşükten yükseğe) hakkında bildirimde bulunan bir sistem de bulunmaktadır. Herhangi bir lazer cihazını ilk kez kullanırken, başlangıç için, cildin küçük ve göze çarpmayan bir bölgesinde minimum etkiyle test yapmaya değer.

Talimatları dikkatlice okuyun ve açıklanan prosedürleri izleyin. Örneğin, tanınmış üreticilerden biri, lazerle evde gençleştirme için aşağıdaki adım adım prosedürü önermektedir:

  1. Öncelikle cihazın cilt ile daha iyi temasını sağlayacak ve lazerin tedavi edilen bölgede daha dengeli çalışmasına yardımcı olacak bir jel uygulamanız gerekir.
  2. Ardından cihazı talimatlara uygun olarak kullanın.
  3. Seansın sonunda cildi nemlendirmek, cilt tahrişini azaltmak ve sonucu pekiştirmek için tasarlanmış hipoalerjenik bir krem uygulayın.

Lazer gençleştirme makinesi yüz, boyun, dekolte, eller ve dirsekten bileğe kadar olan bölge için uygundur. Göz kapakları ve dudaklar ile avuç içi için lazer cihazları kullanılmamaktadır.

Taşınabilir lazerlerle aşağıdaki sonuçlar elde edilebilir:

  • cilt kaldırma;
  • kırışıklıkların giderilmesi;
  • cilt gevşekliğinin giderilmesi;
  • doğal cilt tonuna dönün;
  • cilde pürüzsüzlük ve hassasiyetin geri dönüşü;
  • genel gençleştirme.
donanım cilt gençleştirme öncesi ve sonrası yüz

Çoğu zaman, böyle bir cihazla tedavi süresi 2 haftadan 3 aya kadardır. Kullanmadan önce kesinlikle talimatları ve kontrendikasyonları okumalısınız. Ciddi sağlık sorunlarınız varsa, cihazı kullanmadan önce doktorunuza danışmanız en iyisidir.

Evde kullanılan cihazlarla ilgili yorumlar:

"İşlemleri yaklaşık iki ay yaptım, yüzümü ve dekoltemi tedavi ettim. İşlemler sırasında cilt biraz karıncalanmakla birlikte tolere edilebilir. İşlem sonrası uygulanması gereken jeli gerçekten çok beğendim, cildi çok iyi nemlendiriyor ve kırışıklıkları düzeltir. "

"Cihazı bir arkadaşımdan ödünç aldım, çok övdü. İlk başta önemli bir değişiklik fark etmedim. Ancak 8 hafta boyunca önerildiği gibi kursa devam etti. Kursu tamamladıktan sonra kendimi eski fotoğraflarla karşılaştırdım ve daha iyi görünmeye başladığımı fark ettim. Cilt tazelenmiş ve gözle görülür şekilde gerilmiştir. "

Kliniklerde yüz gençleştirme için lazer cihazları

Günümüzde taşınabilir lazer cihazları alıcılar tarafından yaygın olarak bulunmasına rağmen, hem mağazalarda hem de internette satın alınabilmelerine rağmen fiyatları oldukça yüksektir. Ek olarak, önlemleri hatırlamak önemlidir, cihazı yanlış kullanırsanız, bu yanıklara veya hiperpigmentasyona neden olabilir. Doktorlar, öncelikle kliniklerde deneyimli doktorların gözetiminde lazer gençleştirme işlemlerinden geçmeyi denemenizi önermektedir. Uzmanlar, bir lazeri ayrı ayrı seçebilecek, optimum poz seviyesini ayarlayabilecek ve kaç prosedür gerektiğini hesaplayabilecek. Çok daha güvenli ve daha ekonomiktir.

cildin donanım gençleştirme prosedürünü yürütmek

Kliniğimizde sadece cilt gençleştirme için değil, aynı zamanda dövme, yara izi, pigmentasyon, sivilce, örümcek damarları ve rosaceanın giderilmesinde de kullanılan çeşitli ataşmanlara sahip modern lazer sistemleri kullanılmaktadır. Geniş bir işlevsellik yelpazesine sahiptirler.

Hasta yüzünde yaşa bağlı değişikliklerin giderilmesi kararı ile kliniğe gelirse, o zaman doktor hastayı en başından istenen sonuca ulaşıncaya kadar yönlendirecektir. Bir doktor gözetiminde yanıklar veya çok fazla lazere maruz kalma konusunda endişelenmemelisiniz. Klinikler için modern cihazlarda, ne tür lazerin ve hangi gücün kullanıldığını gösteren bir hasta kartını koruma işlevi sağlanmıştır. Böylece doktor bir hata yapmayacaktır.

Klinikte lazer cihazları ile yüz tedavisinin avantajları:

  • Emniyet;
  • Derideki değişiklikleri bir uzman tarafından izlemek ve gerekirse başka bir lazer veya başka bir güç reçete etmek;
  • Hızlı etki - klinikte tedavi süresi genellikle 3-5 seanstır;
  • İlk prosedürden sonra göze çarpan değişiklikler;
  • Yüksek güçlü lazerler cildi 5 yıl gençleştirmenize izin verir;
  • Bir buçuk yıl içinde gençleşmenin artan etkisi.

Klinikte lazer gençleştirme işlemi nasıl yapılır?

Bir güzellik uzmanı tarafından yüz yüze yapılan muayene ve hastanın gidermek istediği sorunların netleştirilmesinden sonra işleme hazırlık başlar.

  • Makyaj temizleme ve yüz temizleme.
  • Yüze özel bir anestezik jel uygulaması.
  • Lazerin cildin küçük bir bölgesinde çalışmasının kontrol edilmesiAyrıca hasta ağrı veya rahatsızlık yaşamazsa, doktor tüm cilt bölgesini tedavi etmeye devam eder. Bu 10 ila 30 dakika sürebilir. Normalde, hasta lazerden sadece hafif bir karıncalanma hissi ve sıcaklık hissetmelidir.
  • Prosedürün tamamlanması. Cilde hipoalerjenik bir jel uygulamak, kızarıklığın azalmasına yardımcı olur ve cildi dış etkilerden korur. Gençleştirme seansından sonra hastaya birkaç dakika istirahat etmesi önerilir.
lazerle cilt gençleştirme sonucu

İlk birkaç saat cilt kızarık kalabilir. Ancak endişelenmeyin, bu geçici bir tepkidir. İşlemden sonra normal yaşam ritminize dönebilirsiniz. Önemli olan cilt bakımı için doktorunuzun tavsiyelerine uymaktır. Elbette klinikte kullanılan taşınabilir lazer cihazı ile lazerlerin etkisi önemli ölçüde farklıdır. Hasta gözle görülür bir gençleşme istiyorsa, o zaman uzman bir güzellik uzmanına başvurmak gerekir. Hastanın sadece iyi bir cilt durumunu korumaya ihtiyacı varsa, o zaman evde kullanım için taşınabilir bir lazer cihazı uygundur.

Klinikte lazer gençleştirme hakkında yorumlar:

"Klinikte lazer gençleştirme kursu aldım, 3 hafta ara ile 5 işlemim oldu. Sonuçlar harika! 5-6 yaş genç oldum, tanıdıklarım bile beni tanımayacak. Herkes gençliğimin sırrını soruyor. Başkalarından iltifat duymak çok güzel. "

"Yüzümün ovalini sıkılaştırmak ve mimik kırışıklıkları gidermek için kliniğe gittim. Doktor bana bunu bir lazerle yapmamı tavsiye etti, cilt durumum için en iyi seçenek buydu. Birkaç prosedür geçirdim, ardından aynada güzel ve genç bir yüz görmeye başladım. Hem doktor hem de klinik için şanslıydım! Gelecekte bu sonucu desteklemek istiyorum. "

Bununla birlikte, her iki durumda da lazer prosedürlerine başlamadan önce, lazer gençleştirme için bir dizi kontrendikasyon olduğunu hatırlamakta fayda var:

  • hamilelik ve emzirme;
  • ciltte hasar, yaralar, çizikler ve yanıklar;
  • kalp hastalığı;
  • onkolojik hastalıklar;
  • işleme alanlarında kozmetik ipliklerin varlığı;
  • keloid izleri oluşturma eğilimi.